joi, 26 iunie 2008

Sex and the City


New York, rochii de mireasa semnate de designeri celebri si vesnicii pantofi Manolo Blahnik, preferatii Sarei Jessica Parker. Pe scurt, Sex and the City: The Movie. Desi nu am vazut toate sezoanele cuoscutului serial urmarit de milioane de femei din lumea intrega, stiam ca filmul va beneficia de aceeasi reteta de succes, fiind de fapt un mini-maraton despre sex, fashion, lux si iar sex...de data asta cu o nunta in plus (P.S. Imi plac foarte mult nuntile simple, elegante).

Chiar si domnul vrinceanu.ro a urmarit "comedia feminista" si i-a placut. Am mai vazut si in cinema barbati care vin cu sotiile, iubitele, amantele, prietenele la Sex and the City: The Movie. Filmul e destul de funny si catchy chiar si pentru o parte din specia masculina. Cealalta parte se multumeste sa rezume filmul la prea mult sex, haine, bani si iar sex, criticand emanciparea materialista a femeii. Cititi o opinie a Cotidianului.

Si daca ar fi sa ma gandesc la un serial care ar merita sa apara pe marile ecrane, as spune cu siguranta Alias, serial pe care am inceput sa il revad si de care ma simt "addicted".

Niciun comentariu: