duminică, 24 august 2008

Prin Bucuresti: The Coffee Store

Sambata seara cu fetele. Centrul vechi. Lipscani. Caldura mare, 36 de grade. Facem stanga pe Smardan. La numarul 25, The Coffee Store. Terasa aproape plina. Cafea? Se pare ca am nimerit intr-una din zilele in care nu se putea servi decat apa, bere sau sucuri. Problema cu teava de apa (inundatie).Plus ca de vreo doua ori le-a picat curentul. Noroc cu tipa care ne-a servit.

Astfel am ratat ocazia de a vedea meniul cu ciocolate calde si cafele (damn). Previzibil, luam apa plata, bere si suc. Preturi putin fancy, dar ok considerand locul (mai ales ca or fi si turisti rataciti). Deh, design-ul si locatia. Apa plata: 5 lei, Bere Tuborg: 5,5 lei. Sucul tot pe acolo.

A trecut timpul repede, dar frumos. Am retrait putin momentele in care mergeam cu fetele, dupa cursurile de la facultate, la o cafea. E un sentiment ciudat atunci cand termini facultatea. Te bucuri, dar duci dorul studentului din tine. Mai avem o sansa cu masteratul. :)

So, mergeti la The Coffee Store, sambata seara in Lipscani, pentru un feeling ca intre prieteni. Poate aveti noroc si de o cafea.

Niciun comentariu: