miercuri, 12 noiembrie 2008

Ce se mai poarta prin Germania

Asa cum in moda se poate vorbi de un trend, si in preferintele germanilor exista, de ceva timp, un must-have pentru populatia feminina a tarii: plimbarile in pielea goala. Si ce daca afara sunt 10 grade? Nu e mare branza, trebuie doar un pic de curaj si eventual un puloveras suficient de scurt incat sa arate ce au vazut altii doar in dormitor. Se pot asorta si niste cizmulite, in fine, posibilitatile sunt nelimitate.

Ok, deci publicul feminin ori e plictisit si a gasit alternativa fun, ori nu are parte de destula atentie din partea barbatilor. Si atunci, ce facem fetelor? Iesim goale la plimbarica, ne mai pozeaza vecinul sexy, trecatorii isi scot camerele foto, doar suntem in centrul atentiem acum, iar cu putin noroc poate va exista printre ei si un scouter trimis la vanat fete tinere pentru agentiile de modelling.

Nu stiu cine a fost trend-setterul, dar ma intreb daca nu mai exista acest fenomen si in alta tara si cum este primit de public. Asteptam replica si din partea barbatilor curajosi - dar ceva imi spune ca numai femeile sunt atat de nebune si sigure pe sexualitatea lor incat sa se afiseze goale in public.

Un comentariu:

Anonim spunea...

funny trend ;))... poate e noua moda de "sunt mai slaba decat par atunci cand sunt imbracata" :D
[sunt rea, stiu :"> :P ]