luni, 14 aprilie 2008

Vrinceanu.ro

Inainte de a vorbi despre Festivalul Next de vineri, 11 aprilie, trebuie sa amintesc cateva noutati mai "business" de astazi:

Claudiu Vrinceanu, redactor sef Wall-Street, si-a lansat astazi blog-ul sau sub titulatura "blog de business", ca o avanpremiera la ziua sa de nastere de maine, 15 aprilie. Blog-ul il puteti citi aici. Asteptam cat mai multe post-uri din partea "sefului" si la multi ani, sa fie iubit(inclusiv de redactia Wall-Street) :))

Tot astazi s-a lansat konkurs.ro, un proiect initiat de colegul Matei si sa speram inca un succes in portofoliul InternetCorp.

Si, daca tot am vorbit mai demult de interferenta blog-ului personal cu business-ul Wall-Street, domeniile pe care scriu sunt constructii, HoReCa si turism, dar si antreprenoriat (Start-Up). Ca sa am de unde alege :))

Astazi am vorbit,intr-un coverstory, despre piata termopanelor. Zilele trecute am tratat retailul de fashion, posibilitatile de extindere ale marilor lanturilor de cafenele in tara si planurile La Mama pentru acest an. Pentru mai multe articole scrise de mine click aici.

Niciun comentariu: